Gazi Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve temel ilkeleri doğrultusunda kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; 21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslararası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin iş birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin, nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanan, milli kültür değerlerini tanıyan, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, çağdaş, sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, olaylara çok yönlü ve objektif bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilgiye hızla ulaşabilen, fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme becerisine sahip, çalışkan, Yüce Önder Atatürk’ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz öğrencilerinden Hira TOPRAK Triathlon Türkiye Giresun seçmelerinde 1. Triathlon Türkiye Trabzon seçmelerinde 2. ve Alanya´da yapılan yarışmada Türkiye 10.su olmuştur. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 3 öğrencimiz Fen Lisesini, 9 öğrencimiz Proje Okulunu ve 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini kazanmıştır.

Saatler: 8:30-15:15
Isınma: Merkezi Sistem Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 452 223 16 65

Belgegeçer - (452) 223 2081

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ordugaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Saray Mahallesi Ulu Gazi Caddesi No22 52100 ALTINORDU/ORDU

Öğretmen :18
Öğrenci :147
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :2400
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Yerleşim Yeri - Altınordu/ORDU

Adres - Saray Mahallesi Ulu Gazi Caddesi No22 52100 ALTINORDU/ORDU

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezindedir.